Onze klanten komen uit de volgende sector:

Retail

Solid Systems heeft haar dienstverlening op het gebied van retail de laatste jaren ontwikkeld tot een echte specialisatie. Onze monteurs leveren en installeren op tal van plaatsen in geheel Europa diverse installaties.

 

 

Het succes van onze dienstverlening wordt mede bepaald door onze op maat gerichte aanpak. Om maatwerk te kunnen leveren is het voor Solid Systems belangrijk om te weten welke doelstellingen u nastreeft. Door uw wensen, interne- en externe bedrijfsspecifieke risico's goed te inventariseren, zorgen wij ervoor dat onze dienstverlening naadloos aansluit bij uw verwachtingspatroon en zodoende een effectieve bijdrage levert  aan het totale veiligheidsbeleid van uw filialen.

 

Al onze monteurs beschikken over de nodige ervaring en zijn speciaal opgeleid. Om te komen tot een vergaande samenwerking, biedt Solid Systems u de mogelijkheid om samen maatwerk te leveren dat geheel is afgestemd op de wensen en behoefte van uw organisatie. Of het nu gaat om bedrijfsspecifieke of een collectieve aanpak op het gebied van beveiliging van uw filialen, Solid Systems heeft de kennis en expertise in huis om u van dienst te zijn.

 

Naast elektronische beveiliging, omvat het dienstenpakket ook efficiency verhogende toepassingen, zoals gebouwbeheersystemen, omroepinstallaties, data toepassingen en mogelijkheid om de beveiligingsinstallaties op afstand te beheren. Met het toepassen van het gebouwbeheersysteem kan bijvoorbeeld een besparing van 30% t.o.v. de reguliere energiekosten worden behaald. Tevens kan een camera-observatie niet alleen een beveiligingsdoel dienen, maar ook ARBO technisch van nut zijn, zowel pro-actief als bij calamiteiten. Het is tevens mogelijk de data-installaties gecertificeerd op te leveren, waarbij een garantietermijn van 25(!) jaar wordt toegepast.