Onze werkwijze

Ieder object is uniek. Iedere omgeving is anders. Kortom: elk risico is anders. Een goede beveiliging begint dan ook met een grondig onderzoek en een gedegen beveiligingsplan. Een plan dat o.a. wordt bepaald door risicofactoren, het soort object, de waarde van de attractieve goederen en uw specifieke wensen en eisen. Onze ervaring leert dat goed advies door een bekwaam en erkend installateur in het voortraject, een belangrijke stap is naar een goede beveiliging.

 


De medewerkers van Solid Systems worden voortdurend bijgeschoold in nieuwe ontwikkelingen om kwaliteit te kunnen blijven waarborgen. Het altijd openstaan voor en denken over innoverende mogelijkheden om haar klanten beter van dienst te kunnen zijn is een kenmerk van Solid Systems en vind zijn waarde in de producten en diensten die Solid Systems kan aanbieden.

 

Wij werken dan ook uitsluitend met INCERT/BOSEC-gecertificeerde producten. Bovendien hebben we talloze tips die, samen met een passende beveiliging, u dat veilige gevoel geven. Naast de meest innovatieve producten en onze hoogwaardige vakkennis bieden wij een hoge mate van flexibiliteit.

 

Met zekerheid durven wij te stellen dat het prijsniveau t.o.v. de bestaande spelers in de markt aanzienlijk lager ligt, maar het serviceniveau beduidend hoger, zonder beperking door afstand.

 

Direct advies of hulp? Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.